Házirend


Apartman házunkban a zavartalan üdüléssel kapcsolatosan a legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaltuk össze.

Érkezés / Távozás

A szálláshelyet az érkezés napján 14:00 és 17:00 óra között lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 08:00 és 10:00 óra között kell elhagyni és kizárólag az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Előzetes egyeztetés alapján lehetséges a késői érkezés. Ennek kapcsán mindenképp vegye fel a kapcsolatot a szállásadóval!

Kisállat

A szálláson kisállat nem szállásolható el.

Wi-fi szolgáltatás

Az apartman házban Wi-fi rendszer üzemel, melynek használata ingyenes. A Vendég a Wi-fi csatlakozás jelszavát az apartmanba való bejelentkezéskor kapja meg. A Wi-fi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét nem tudjuk garantálni. A Wi-fi használata során vagy következtében a Vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért a Vendégház nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a Vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

Elfogadott fizetőeszközök

készpénz, bankkártya, előre utalás.

Idegenforgalmi adó

A feltüntetett árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek összege 400 Ft/fő/éj (fizetendő 18 éves kor felett).

Korai érkezés és késői távozás

A foglaltság függvényében biztosítható és külön díj ellenében lehetséges, előzetes regisztrációra nincs lehetőség. Kérjük, kizárólag érkezése előtt egyeztessen velünk.

Egyebek

 • A lefoglalt időponthoz képest, korábban történő elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
 • A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.
 • A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.
 • Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 • A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 • A vendégek által nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
 • Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 • Az apartmanház területén csendrendelet van, mely 22:00 órától, másnap reggel 08:00 óráig van érvényben.
 • A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel az esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendeletet illetően. A vendégházban hangoskodással járó rendezvény tartása tilos.
 • Amennyiben Rendőrségi kivonulás történik a vendég magatartása miatt, annak költségeit, illetve az Önkormányzat által kiszabott bírságot a vendég köteles megfizetni.
 • Az apartmanokban dohányozni tilos! Dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet! A szobában történő dohányzás esetén, Füstmentesítés címén alkalmanként 20.000 Ft-ot számítunk fel.
 • Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a Lehel Vendégházzal szemben, úgy annak költségét a rendbontó, azaz – akivel szemben történt az intézkedés - köteles a kiszabott bírságot megfizetni! Ez intézkedés feljelentést és egyéb eljárást von maga után!
 • Szálláshelyünk egyéb szálláshelyként működik, így a 239/2009. (X. 20.) Kormány rendeletben előírtaknak megfelelően takarítást az alábbiak szerint végzünk:
 • vendégszoba legalább hetente egyszer, ágyneműhuzat- és törülközőcserével egyidejűleg. (ágynemű: 1 db paplan, 2db párna személyenként, törülköző: 1 db kéztörlő, 1 db nagyméretű törülköző személyenként, 1 db zuhany kilépő szobánkként), az új vendégek érkezése előtt minden esetben.
 • Az apartmanokat a vendégeknek tisztán adjuk át, ottlétük alatt takarítást a fentieknek megfelelően (7 éjszaka után a 8. napon) végzünk. Amennyiben takarítási igénye van, kérjük, ezt előre jelezze a szállásadónak, melynek költsége 5000 Ft / alkalom, ágynemű csere 1800 Ft/fő/alkalom, törölköző csere 500 Ft/db/alkalom.
 • Kérjük, szemetüket a konyhában és fürdőkben található szemetesekbe, a nagyobb méretű hulladékot pedig az utcán található erre kijelölt edénybe helyezzék.
 • Minden apartmanhoz 1db parkoló tartozik.
 • A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó felelősséget nem vállal.
Erősítsd meg az email címedet a tőlünk kapott email segítségével mielőtt be tudnál lépni. Köszönjük!


A regisztrációd véglegesítéséhez szükséges emailt ismételten megküldtük számodra.

Erősítsd meg az email címedet a tőlünk kapott email segítségével mielőtt be tudnál lépni. Köszönjük!

Email címed:

Profil Törlése